Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια Γερμασόγεια

Χειροπέδες σε 23χρονο για την άγρια συμπλοκή περίπου 50 ατόμων στην Γερμασόγεια προχώρησε η Αστυνομία, την ώρα που εξακολουθούν να καταζητούνται άλλοι 18.

Το πρόσωπο που συνελήφθη φέρεται να είναι ανάμεσα στα άτομα που κρατούσαν ρόπαλα και σιδερολοστούς και επιτέθηκαν σε δύο άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τις 19:00 της 10ης Μαρτίου, όταν περίπου 50 άτομα, μετέβησαν έξω από μπυραρία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας και κρατώντας ρόπαλα και σιδερολοστούς επιτέθηκαν και κτύπησαν δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 30 και 43 ετών, ενώ αυτοί βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τους. Προκάλεσαν, επίσης, εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο των παραπονούμενων.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή για επιβολή της τάξης. Στη θέα των αστυνομικών οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή. Μέλη της Αστυνομίας τους καταδίωξαν κατά μήκος της παραλιακής οδού, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των εμπλεκομένων συνεχίζονται εντατικά.