Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κλοπή αυτοκινήτου
Φωτογραφία Αρχείου

Στη θέση του οδηγού σταθμευμένου οχήματος, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, εντοπίστηκε την Πέμπτη 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ενώ εναντίον του διερευνώνται και άλλες υποθέσεις κλοπών. Ένας 27χρονος που εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού ανακρίθηκε χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού,  γύρω στις 14:10 χθες λήφθηκε πληροφορία για ύποπτο όχημα σε ανοικτό χώρο στην εκκλησία Καρμιώτισσας στα Πάνω Πολεμίδια και κλήθηκε στην περιοχή περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού, το οποίο διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 23χρονος και 27χρονος. Ο πρώτος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και διαπιστώθηκε πως εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί σχετικά με υπόθεση κλοπής άλλου αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 28 Φεβρουαρίου. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο έχει ήδη εντοπιστεί από την Αστυνομία, ενώ την υπόθεση κλοπής του διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Επίσης, εναντίον του 23χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και για επτά υποθέσεις απόπειρας κλοπής και κλοπής περιουσίας, όπως χρήματα και ρουχισμός, από σταθμευμένα αυτοκίνητα, υποθέσεις που διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου. Τα αδικήματα κλοπής και απόπειρας κλοπής διαπράχθηκαν το βράδυ μεταξύ 6 και 7 Φεβρουαρίου, στις περιοχές Αραδίππου και Καλού Χωριού, στην επαρχία Λάρνακας.

Μετά τη σύλληψη του, διαφάνηκε ότι ο 23χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε δυο κλοπές από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν στις 2 Μαρτίου, στην Αγία Φύλα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ο 27χρονος ανακρίθηκε χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του.