Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γε

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ έχουν προσκληθεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου τον Μάιο, αλλά δεν έχουν ακόμη αποφασίσει εάν θα παραστούν, σύμφωνα με κυριακάτικα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι που διαμένει πλέον στην Καλιφόρνια, «έλαβε πρόσφατα αλληλογραφία μέσω email από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη», δήλωσε εκπρόσωπος του, στην εφημερίδα Sunday Times. Ανέφερε επίσης ότι δεν θα αποκαλύψει αν θα παρευρεθούν.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Η αναφορά έρχεται την ώρα που δημοσιεύματα φέρουν τον 38χρονο Χάρι να αποξενώνεται όλο και περισσότερο από τον πατέρα του, τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την υπόλοιπη οικογένεια, αφού αποκάλυψε την έκταση των εύθραυστων σχέσεών τους σε ένα βιβλίο, ένα ντοκιμαντέρ του Netflix και πολλές συνεντεύξεις.

Στα απομνημονεύματα που δημοσιεύθηκαν τον Ιανουάριο, ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας για τη Μέγκαν ενώ στη διάρκεια ντοκιμαντέρ εξέφρασαν πολλά παράπονα και κατηγόρησαν τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό.

Αυτή την εβδομάδα δημοσιεύτηκε ότι εκδιώκονται από το σπίτι τους στο κτήμα Windsor της οικογένειας.

Το ζευγάρι έχει κάνει σπάνιες επισκέψεις στη χώρα από τότε που εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνοντας μια σπάνια κοινή εμφάνιση στη Βρετανία μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' τον Σεπτέμβριο.

Ο Κάρολος, ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο μετά το θάνατο της μητέρας του, θα στεφθεί επίσημα βασιλιάς σε μια γεμάτη μεγαλοπρέπεια τελετή στις 6 Μαΐου, στην οποία θα παρευρεθούν αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο.

Η κύρια ημέρα στέψης στις 6 Μαΐου είναι επίσης ημέρα που γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλια του ο γιος το Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι.