Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση διάρρηξης πολυκατοικίας και παράνομης κατοχής περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στις 2 Μαρτίου διάρρηξη πολυκατοικίας επί του κοινόχρηστου χώρου από όπου φέρονται οι δράστες να απέσπασαν δύο ποδήλατα τις βραδινές ώρες, μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης. 

Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν υποψίες εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 33 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα όπου διαμένει μαζί με άλλο πρόσωπο ηλικίας 46 ετών. Στο διαμέρισμα βρισκόταν κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 38 ετών.

Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 33χρονου εντοπίστηκαν τέσσερα ποδήλατα, εκ των οποίων τα δύο εκτιμάται ότι είχαν κλαπεί από την πολυκατοικία. Για την κατοχή των άλλων δύο ποδηλάτων δεν δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και διερευνάται αν  και αυτά αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.   

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.