Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στην σύλληψη δύο τουριστών, ηλικίας 22 και 23 ετών προέβησαν την 1 Μαρτίου 2023 μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου, οι οποίοι εντοπίστηκαν με ποσότητα κάνναβης ενώ ο 23χρόνος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικης Διευθυνσης Αμμοχωστου Στηβ Θεοδουλου ανεφερε πως «κατά τον επίδικο χρόνο λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ενώ μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στην Αγία Νάπα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από 23χρονό» τουρίστα, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 22χρονο.

Ο κ. Θεοδουλου ανεφερε πως «κατά τον έλεγχο μέλος της τροχαίας διαπίστωσε την ύπαρξη οσμής κάνναβης η οποία αναδυόταν από το εσωτερικό του οχήματος».

Σημειωνεται πως «σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε ένα πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε ποσότητα καφέ συμπαγούς ουσίας-ρητίνης κάνναβης βάρους 0,2877 γραμμαρίων. Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ που διενεργήθηκε στον 23χρονο οδηγό βρέθηκε θετικός σε κανναβιδοειδη».

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνούν.