Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εργοδότησης, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, υποβοήθησης υπηκόου τρίτης χώρας με πρόθεση την αποκόμιση κέρδους, παροχής ασύλου σε αλλοδαπούς κατά παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πρόκειται για 30χρονο και 32χρονο, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας, που λήφθηκε στην Αστυνομία, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου προχώρησαν χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη του 32χρονου, αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε τα στοιχεία ή και έγγραφα, 30χρονου ομοεθνή του, ώστε να εξασφαλίσει εργασία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει και εργάζεται νόμιμα στην Κύπρο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ (Ε) Αρχηγείου.