Τηλεόραση Ραδιόφωνο
-]π

Ένα ασυνήθιστο love story στις ΗΠΑ ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από δημοσίευμα της New York Post. Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που γνωριζόταν από τα μαθητικά χρόνια τους όταν και ο 21χρονος σήμερα Lucas Olsen ασκούσε bullying στην 20χρονη σήμερα Lauren Enslow. Όλα ξεκίνησαν το 2016 οπότε και γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έκανε κοινός φίλος των δύο εφήβων. Εκείνη ήταν 15 ετών και εκείνος 16. Ξεκίνησαν να μιλούν μέσω ίντερνετ ωστόσο μετά από ένα διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι και το 2017 η επικοινωνία τους διακόπηκε. 

Τότε επικοινώνησαν και πάλι καθώς διαπίστωσαν ότι είχαν κοινές παρέες. Όμως ο Olsen ασκούσε bullying στην Enslow και την κορόιδευε λέγοντάς της ότι μοιάζει με έναν τηλεοπτικό χαρακτήρα που πρωταγωνιστούσε σε σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης. «Την πείραζα, επειδή μου άρεσε και γιατί το έκαναν και οι φίλοι μου. Η πίεση των συνομηλίκων κατά κάποιο τρόπο, με ώθησε σε αυτό το ανόητο πράγμα», παραδέχθηκε.

Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν το 2017 η Lauren και η οικογένειά της είχαν ένα τροχαίο ατύχημα. Ο Olsen ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος. Από εκεί και μετά η συμπεριφορά του άλλαξε και την προσέγγισε διαφορετικά. Αμέσως μετά ανέπτυξαν διαρκή επικοινωνία και διαπίστωσαν ότι άρχισαν να έχουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Έτσι λοιπόν το 2018 άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και το 2022 ο Olsen έκανε πρόταση στη σύντροφό του ενώ βρίσκονταν στην κορυφή ενός βουνού. Το ζευγάρι παντρέυτηκε πριν λίγο διάστημα. 

«Τον μισούσα τότε», είχε δηλώσει η 20χρονη και πρόσθεσε πως «είχα μια θέση στην καρδιά μου για εκείνον, όταν με προσέγγισε μετά το ατύχημα μου. Οι άνθρωποι λένε ότι δεν θα τον είχαν συγχωρήσει ποτέ, αλλά δεν μπορώ να βασίσω την προσωπικότητά του από αυτό που ήταν για τρεις μήνες όταν ήταν 16 ετών».