Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Ο νεαρός τικ-τοκερ που απασχολεί την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό τις τελευταίες μέρες και όχι τυχαία, είναι ο κύπριος Φειδίας Παναγιώτου. Ο Φειδίας έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να αγκαλιάσει τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του πλανήτη, εκπληρώνοντας ωστόσο έναν από τους μεγαλύτερους του στόχους, να αγκαλιάσει τον γνωστό σε όλους Έλον Μάσκ. 

Και ναι ... μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες, μετά από 65 ημέρες και σχεδόν μετά από 3 μήνες τα κατάφερε, γιατί «Ο επομένων νικά».

Ο Φειδίας Παναγιώτου εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι μοιράζοντας μαζί μας τον ενθουσιασμό του για το αξιοθαύμαστο επίτευγμα που έχει καταφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο ίδιος τόνισε ότι μετά τα αμέτρητα βίντεο που έβγαζε και αναρτούσε στον προσωπικό του λογαριασμό έξω από τα γραφεία του Έλον Μασκ τονίζοντας την επιθυμία του να αγκαλιάσει τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, καθώς και μετά τις διαστάσεις που είχαν πάρει οι αναρτήσεις του ανά το παγκόσμιο ... η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε.

Ο Φειδίας Παναγιώτου στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα έχει 10-20 άτομα έξω από την εταιρεία του Έλον Μάσκ οι οποίοι προσπαθούν να πάρουν έστω και λίγη σημασία από τον ίδιο» ... ωστόσο τα κατάφερε μόνο ο Φειδίας της Κύπρου.

Ο Φ.Παναγιώτου μετά τις αμέτρητες προσπάθειες, μετά τις αμέτρητες αναρτήσεις και μετά την παγκόσμια διάσταση που είχαν πάρει τα βίντεο του, οι σωματοφύλακες του Έλον Μάσκ επικοινώνησαν μαζί του μεταφέροντας του την επιθυμία του Έλον Μάσκ να τον συναντήσει από κοντά για μια αγκαλιά.

1

Πέραν αυτών σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1 Νικήτα Κυριάκου σχετικά με τους μελλοντικούς του στόχους, ο Φειδίας Παναγιώτου είπε:

Μόνο ένα στόχο έχω στη ζωή μου. Να μαθαίνω και να περνάω καλά.

Όσο αφορά τις αμοιβές από τους viewers σε κάθε ανάρτηση του, ο ίδιος ανέφερε ότι για να κάνει μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων σε βίντεο του πληρώνεται περίπου 50.000 ευρώ, αν και ξεκαθάρισε ότι παρά το μεγάλο ποσό που εισπράττει υπάρχουν πολλά έξοδα τα οποία πρέπει να τακτοποιεί συστηματικά.