Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Ίλον Μασκ Φειδίας

Ένας Κύπριος TikToker έχει καταφέρει να γίνει viral παγκοσμίως, λόγω της επίμονης προσπάθειάς του να... βρει και να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ. Μια προσπάθεια που κράτησε μήνες με πολλά... επεισόδια και βίντεο στο TikTok. Ωστόσο επιβραβεύτηκε με αναδημοσίευση της αγκαλιάς από τον ίδιο τον Έλον Μασκ.

Ο λόγος για τον Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έχει πλέον περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και περισσότερα από 37 εκατομμύρια likes. Το πρώτο του βίντεο με την αναζήτηση του Elon Musk το ανέβασε στις 21 Οκτωβρίου 2022 και έστησε μέχρι και σκηνές έξω από τα γραφεία της SpaceX και του Twitter μέχρι να καταφέρει το στόχο του.

Οι περιπέτειες του ψάχνοντας τον Mr Tesla, τις οποίες αναρτούσε καθημερινά με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, έγιναν viral.

Ξεκίνησε την προσπάθειά του τον περασμένο Οκτώβριο και έχει τραβήξει συνολικά περίπου 70 βίντεο, αναζητώντας τον σε ολόκληρη την Αμερική.

@fidias0 Day 58 of trying to hug elon musk #hugelon #elonmusk #twitter ♬ original sound - Fidias

Τελικά, ο επιμένων νικά, όπως φαίνεται, και ο Φειδίας κατάφερε να εντοπίσει τον Έλον Μασκ. Μάλιστα, τον βρήκε την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναρτήσει κάποιο βίντεο μαζί του, όμως μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία, μέχρι να το ετοιμάσει. Το κοινό τους στιγμιότυπο έχει ξεπεράσει τα 130.000 likes.

Η επιβράβευση για τον Φειδία ήρθε με την αναδιμησίευση στο προφίλ του ίδιου του Έλον Μασκ της φωτογραφίας με την αγκαλιά που είχαν:

 

Βίντεο που ανάρτησε ο Φειδίας Παναγιώτου στο Youtube περιγράφει τις περιπέτειές του να βρει και να αγκαλιάσει τις 100 διασημότητες του πλανήτη.