Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Miley Cyrus

Η Μάιλι Σάιρους κατέκτησε την κορυφή των charts του Spotify μέσα σε μόλις μία εβδομάδα με το τραγούδι της για τον Liam Hemsworth, για το οποίο κυκλοφόρησε μουσικό βίντεο την ημέρα των γενεθλίων του.

Το «Flowers» της 30χρονης τραγουδίστριας έγινε το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις μέσα σε μία εβδομάδα στο Spotify. Από τις 13 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου μεταδόθηκε πάνω από 96 εκατομμύρια φορές μόνο στην υπηρεσία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήταν, επίσης, το Νο. 1 τραγούδι παγκοσμίως εκείνη την περίοδο στο Spotify.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα βρεθεί στο Billboard Hot 100 chart, όταν ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, καθώς το Anti-Hero της Taylor Swift είναι στην πρώτη θέση εδώ και οκτώ εβδομάδες. 

Το τραγούδι έχει γίνει ένας ύμνος στην ενδυνάμωση. Σε αυτό, η τραγουδίστρια ανταλλάσσει την πικρία με την αυτό-αγάπη και τη δίψα για εκδίκηση με έναν φόρο τιμής στον εαυτό της.

Η τραγουδίστρια από το Τενεσί τραγουδάει για την επίπονη διαδικασία του να προχωράς μπροστά, έχοντας μόνο στις «βαλίτσες» σου τη δέσμευση για τη δική σου ευτυχία. «Μπορώ να αγοράσω στον εαυτό μου λουλούδια / Να γράψω το όνομά μου στην άμμο / Να μιλάω στον εαυτό μου για ώρες / Να λέω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις/Μπορώ να πάω τον εαυτό μου για χορό / Και μπορώ να κρατήσω το χέρι μου /Ναι, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από σένα», λένε οι στίχοι του τραγουδιού. 

Η Μάιλι Σάιρους δημιούργησε μια ωδή στην εύρεση της ευτυχίας, χωρίς ρομαντικό σύντροφο. Είναι μια υπεράσπιση της αυτάρκειας στον δρόμο προς την ολοκλήρωση. Το «Flowers» έρχεται δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Miley Cyrus και του ηθοποιού Liam Hemsworth. 

Οι στίχοι της παραπέμπουν ξεκάθαρα στην αποτυχημένη σχέση της με τον Αυστραλό άντρα, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού υπονοούμενου για την τραγουδίστρια, που βλέπει τον γάμο της και το σπίτι στο Μαλιμπού, που κάποτε μοιράζονταν, να «καίγεται» ολοσχερώς.

«Ήμασταν σωστοί / μέχρι που δεν ήμασταν / χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται», τραγουδάει, ενώ περπατά σε μια γέφυρα, φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Τον Νοέμβριο του 2018, το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς ως αποτέλεσμα της πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια. Παντρεύτηκαν ένα μήνα αργότερα, αλλά χώρισαν τον Αύγουστο του 2019.

Μετά από μόλις ένα χρόνο γάμου, ο Liam Hemsworth ζήτησε διαζύγιο, εν μέσω συνεχών φημών για κρίση, ζήλια και εικασίες σχετικά με τον υποτιθέμενο υπερβολικό έλεγχο του ηθοποιού στον τρόπο ζωής της τραγουδίστριας. Ένα τέλειο τέλος για μια ιστορία ανάρρωσης.
 

Πηγή: Skai.gr