Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη 40χρονου και 21χρονου προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με δυο υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, κατοικίας και πρακτορείου στοιχημάτων, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη υπόθεση αφορά στη διάρρηξη κατοικίας, που διαπράχθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, 2022 και καταγγέλθηκε την ίδια μέρα στο ΤΑΕ Λεμεσού. Από την κατοικία κλάπηκαν χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, και προσωπικά έγγραφα του ενοίκου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον άντρα ηλικίας 40 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου, δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίς τα ξημερώματα σήμερα, στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σε σχέση με τη διάρρηξη στο πρακτορείο στοιχημάτων, που διαπράχθηκε μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας, 15 και 16 Ιανουαρίου, καταγγελία έγινε από τον υπεύθυνο του υποστατικού, σύμφωνα με τον οποίον φέρεται να κλάπηκαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Για τη διάρρηξη και κλοπή εγέρθηκαν υποψίες εναντίον άντρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος είναι καθημερινός θαμώνας στο υποστατικό. Συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν ο ύποπτος μετέβη στο πρακτορείο, όπου κλήθηκαν και μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ όπως διαπιστώθηκε, διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού η προσωρινή άδεια παραμονής του έληξε τον Σεπτέμβριο του 2022.