Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βυηκ

Χειροπέδες σε 32χρονο, πέρασαν χθες το απόγευμα τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από έφοδο και εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην οικία και τα υποστατικά που διατηρεί σε αγροτική περιοχή των Λυμπιών στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Λειτουργό Τύπου της Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου: «Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία διενεργήθηκε  στην παρουσία του 32χρονου εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους σχεδόν 19 κιλών καθώς και ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους περίπου ενός κιλού ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό ύψους €1,000».

Μικρή ποσότητα κάνναβης, ένα αποξηραμένο φυτό κάνναβης και ποσό 13 χιλιάδων ευρώ, εντοπίστηκαν και στην οικία του 32χρονου, τα οποία και παρελήφθησαν ως τεκμήρια

Όπως ανέφερε η κα Κωνσταντίνου, «κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν επίσης τρεις κουκουβάγιες για τις οποίες κλήθηκε η Υπηρεσία Θήρας όπου τα παρέλαβε και ανέλαβε για τα περαιτέρω».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, πρόκειται για ένα πανέμορφο Μπούφο, είδος που δεν υπάρχει στην Κύπρο, και δύο ανθρωποπούλια, τα οποία φέρουν ειδικό δακτυλίδι και αναζητείται η πηγή προέλευσης τους.  

Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου και προφυλακίστηκε για περίοδο οκτώ ημερών