Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σκύλος.j

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και συνεργείο του ΑΝΤ1 επισκέφθηκε ξενοδοχείο σκύλων στη Λευκωσία όπου και κατέγραψε εικόνες από τις διακοπές των πιο πιστών φίλων του ανθρώπου.

Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και εκπαιδευτής σκύλων, Χαράλαμπος Χατζηβασίλης ανέφερε ότι «μετά από αρκετό καιρό ο κόσμος έφυγε πήγε διακοπές και αυτό φαίνεται από την πληρότητα που έχουμε στο ξενοδοχείο».

Σύμφωνα με τον κύριο Χατζηβασίλη, αρκετοί είναι διστακτικοί και προβληματίζονται προτού πάρουν τα κατοικίδια τους σε ξενοδοχείο ζώων. Ωστόσο όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 τα τετράποδα δεν έχουν κανένα ενδοιασμό και απολαμβάνουν τις...διακοπές τους.

«Κάποιοι έχουν και το δίκαιο τους γιατί είναι μέλος της οικογένειας πλέον ο σκύλος και όλα τα κατοικίδια και είναι σάμπως και αποχωρίζεσαι την οικογένειά σου και την δίνεις αλλού. Πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη σε μας για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε σωστά τη δουλεία μας», σχολίασε ο κ. Χατζηβασίλης.

Και υπενθυμίζει ότι η υιοθέτηση ενός ζώου αποτελεί δέσμευση ζωής. Δεν είναι απλά ένα δώρο Χριστουγέννων. 

Δεν είναι δώρο το σκυλάκι το σκυλάκι είναι ευθύνη, είναι μέλος της οικογένειας. Παίρνεις σκύλο. Ζώο οτιδήποτε, σημαίνει αναλαμβάνεις ευθύνη. Δεν μπορείς να το πιάνεις τώρα που είναι νεαρό και μετά ξέρεις δεν μας κάμνει και πρέπει να το δώσουμε να το εγκαταλείψουμε

Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε σκυλάκι δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταφύγια που λειτουργούν στην Κύπρο.

Η αγάπη σας θα αποτελέσει το καλύτερο δώρο για τα χαριτωμένα αυτά τετράποδα που ψάχνουν μια οικογένεια.