Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποδέχτηκε έφεση του Γενικού Εισαγγελέα και υπερδιπλασίασε την ποινή φυλάκισης σε 64χρονο που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 25χρονο με αυτισμό και με μέτριου βαθμού νοητική υστέρηση με διαταραχές συμπεριφοράς. 
 

Συγκεκριμένα έκρινε ως  έκδηλα ανεπαρκή την ποινή 4μιση ετών που επιβλήθηκε πρωτόδικα και την αύξησε σε 10 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι ο παραπονούμενος, μετέβαινε σχεδόν καθημερινά τις πρωινές ώρες, πεζός σε χωράφι κοντά στο σπίτι του, όπου βρίσκεται σταθμευμένο συγκεκριμένο φορτηγό, το οποίο θαυμάζει και επιστρέφει στην οικία του. Το ίδιο έπραξε και στις 21 Δεκεμβρίου του 2021 όπου συνάντησε τον 64χρονο, συνταξιούχο, ο οποίος τον προσέγγισε με το αυτοκίνητο του και αφού του συστήθηκε με ψεύτικο όνομα προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει ο ίδιος για να δει το συγκεκριμένο φορτηγό. 

Ο παραπονούμενος αρχικά αρνήθηκε, όμως στη συνέχεια, πίστεψε τις προφάσεις του 64χρονου και εισήλθε στο αυτοκίνητο του. Αντί όμως να τον μεταφέρει για να δει το φορτηγό, όπως του υποσχέθηκε, τον μετέφερε σε χωράφι όπου υπήρχε εγκαταλελειμμένη παράγκα. Εκεί προέβη στις ακατανόμαστες πράξεις του παρά την άρνηση του 25χρονου. 

Ο νεαρός επιστρέφοντας στο σπίτι του ανέφερε στους δικούς του τι συνέβη και έγινε καταγγελία στην Αστυνομία. Ο 64χρονος εντοπίστηκε μέσω της περιγραφής του παραπονούμενου και από το όχημα του, το οποίο αναγνωρίστηκε από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε και είπε ότι αντιλήφθηκε ότι ο παραπονούμενος ήταν πρόσωπο που έπασχε από νοητική υστέρηση.