Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φδητ

Αρχές του νέου έτους θα είναι έτοιμη για να λειτουργήσει η Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα.
 

Σε δηλώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου επισκέφθηκε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς, ο Υπουργός ανέφερε ότι «θέλουμε να νιώσουν ότι είμαστε δίπλα τους, να τους ακούσουμε και αν έχουν οποιαδήποτε προβλήματα θα τα επιλύσουμε».

Πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί και το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, γιατί όπως εξήγησε «θέλω να δώσω το μήνυμα ότι δεν είμαστε μόνο στην Αμμόχωστο αλλά και στην Πάφο ενώ προγραμματίζω και την Πρωτοχρονιά να πάω σ’ ένα Τμήμα Πρώτων Βοηθειών για να δω από πρώτο χέρι πώς εξυπηρετείται ο κόσμος και αν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα».

Όπως είπε ο κ. Χατζηπαντέλα πριν την επίσκεψη στους παιδιατρικούς θαλάμους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, επισκέφθηκε και την «περιβόητη» όπως τη χαρακτήρισε Μονάδα Αιμοκάθαρσης.

«Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι η Μονάδα θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει με την αρχή του νέου έτους και θα τη χρησιμοποιήσουν οι ασθενείς μας γύρω στις 9 ή 10 Ιανουαρίου», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «ήταν ένα πολύ σημαντικό έργο που μετά από αρκετές μάχες και αγώνες και με τη βοήθεια των ΜΜΕ επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος. Τα μηχανήματα είναι έτοιμα, ο χώρος είναι έτοιμος και αν πρέπει να ενισχυθεί και με προσωπικό θα το ενισχύσουμε σίγουρα».