Τηλεόραση Ραδιόφωνο

«Οι τάρανδοι είναι έτοιμοι, τα δώρα είναι συσκευασμένα και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε για να φέρουμε χριστουγεννιάτικη χαρά σε όλο τον κόσμο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους εδώ μέσα και σε όλους σε όλο τον κόσμο χαλαρά, ειρηνικά και χαρούμενα Χριστούγεννα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους». Με αυτή τη δήλωση ο Άγιος Βασίλης ανακοίνωσε την έναρξη του μαγικού ταξιδιού που άρχισε από χθες από το χιονισμένο Ροβανιέμι, την πρωτεύουσα της Λαπωνίας στην Φινλανδία.

Η ευτυχία και η χαρά των μικρών παιδιών σήμερα δεν περιγράφεται. Η ανυπομονησία για τη σημερινή ημέρα κτύπησε κόκκινο

.Δεκάδες χιλιάδες παιδιά ήδη άνοιξαν από νωρίς το πρωί τα δώρα που τους άφησε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο τους δέντρο.

Ο Άη Βασίλης, έστειλε και το δικό του μήνυμα.

«Συνάντησα πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο φέτος και υπήρξε επίσης ένας τεράστιος αριθμός επιστολών. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι ότι οι άνθρωποι επιθυμούν να ηρεμήσει ο κόσμος. Η ευχή μου επίσης είναι η θυελλώδης χρονιά να μετατραπεί σε μια καλύτερη και πιο ειρηνική κατεύθυνση με τα Χριστούγεννα», ανέφερε ο Άγιος Βασίλης. 

Αφού ετοίμασε τον χάρτη με το ποιες χώρες θα επισκεφθεί αρχικά ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει από την μια άκρη της γης στην άλλη, για να παραδώσει εγκαίρως τα δώρα στα μικρά παιδιά.

Και μην ξεχνάμε… Τα παιδιά είναι χιλιάδες και ο Άγιος Βασίλης χρειάζεται μέχρι την Πρωτοχρονιά για να παραδώσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του πλανήτη λόγο του φόρτου εργασίας.