Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Στο πένθος βυθίστηκε οικογένεια αλλοδαπών στη Λεμεσό. Το μόλις δυόμιση μηνών κοριτσάκι τους εντοπίστηκε αναίσθητο στην κούνια του λίγη ώρα αφότου το έβαλαν για ύπνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν αναίσθητο, λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ, σε ιδιωτική κλινική, όμως παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να επαναφερθεί στη ζωή.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου

Οι επί καθήκοντι ιατροί είχαν προχωρήσει σε μία προσπάθεια ανάνηψης όμως χωρίς να γίνει αυτό κατορθωτό. Εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου για το βρέφος

Στην κλινική βρέθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, τα οποία από τις πρώτες εξετάσεις διαπίστωσαν πως το βρέφος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Με τον κ. Ανδρέου να δηλώνει πως «μέλη της αστυνομίας είχαν μεταβεί στην συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική όπου επιθεώρησαν τη σωρό και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να διενεργηθεί νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.»

Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι έπασχε από γρίπη Α,  ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.