Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ηφδ

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος της αγάπης, δήλωσε σήμερα ο Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος, προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο στην Εκκλησία Αγίου Νικολάου, στην Έγκωμη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές.

Εξέφρασε βαθύτατη ικανοποίηση για την παρούσα εκλογική διαδικασία «σε αντίθεση με τις προηγούμενες αρχιεπισκοπικές εκλογές του 2006, που ήταν μια παρωδία εκλογών και ένας εμπαιγμός του λαού αφού η καλπονοθεία ήταν ωμή και απροκάλυπτη, και μάλιστα κάτω από τα διάφορα βλέμματα μιας ένοχης πολιτείας».

Σήμερα, ήρθη στο ύψος των περιστάσεων η Ιερά Σύνοδος και ψήφισε ένα εκλογικό νόμο που πραγματικά διασφαλίζει μια ομαλή και αδιάβλητη ψηφοφορία, ανέφερε.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος θα πρέπει να είναι ο άνθρωπος της αγάπης και δέκτης και πομπός των μηνυμάτων του ουρανού και του στεναγμού των πεπεδημένων της γης και πομπός κυμάτων παρηγοριάς αγάπης, ειρήνης, στοργής και αλήθειας. «Και αυτός είναι ο (Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής) Ησαΐας», είπε.