Τηλεόραση Ραδιόφωνο
=ο-

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο επισκέπτες του δημοφιλούς χώρου διασκέδασης - λούνα παρκ Winter Wonderland στο Hyde Park του Λονδίνου, όταν επέλεξαν να περάσουν τον χρόνο τους, κάνοντας slingshot, ωστόσο είδαν ξαφνικά να κόβεται η μια από τις δύο αλυσίδες που κρατούσαν την κάψουλα μέσα στην οποία βρίσκονταν.

Αποτέλεσμα, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, ήταν η κάψουλα να αρχίσει να πάλλεται ανεξέλεγκτα, στηριζόμενη μονάχα στη μια αλυσίδα και να χτυπάει πάνω στη δοκό στήριξης, προκαλώντας πανικό σε όσους παρακολουθούσαν την τρελή πορεία της.


Οι δυο επισκέπτες είχαν εγκλωβιστεί μέσα στην κάψουλα και όταν σε κάποιο σημείο σταμάτησε να πάλλεται, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει το προσωπικό του Winter Wonderland να εμποδίζει την πρόσβαση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό, σε έναν χώρο που μαζεύει πολύ κόσμο τους χειμερινούς μήνες.


Αυτό δεν είναι το πρώτο άσχημο περιστατικό στο Hyde Park που συγκέντρωσε την προσοχή του κόσμου το τελευταίο διάστημα, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχαν σημειωθεί μαχαιρώματα στην είσοδο της Wonderland.

Πηγή: protothema.gr