Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Επίσκεψη στο Δήμο Έγκωμης, πραγματοποίησε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε χορηγία ύψους 650 χιλιάδων ευρώ προς το Δήμο Έγκωμης, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του οδικού δικτύου. Κατά τη συνάντηση έγινε εκτεταμένη συζήτηση και για άλλα θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η εγκατάσταση σύγχρονων στάσεων λεωφορείων σε κύρια σημεία της Έγκωμης, το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος κ.ά

Ο Δήμαρχος Έγκωμης ευχαρίστησε τον Υπουργό Μεταφορών για την επίσκεψη και τη χορηγία προς το Δήμο, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η στοχευμένη πολιτική του Δημοτικού

Συμβουλίου Έγκωμης είναι η διάθεση κάθε διαθέσιμου κονδυλίου για βελτίωση των υποδομών της πόλης σε αντιπλημμυρικά έργα και οδικό δίκτυο.

Έγινε ήδη ανακατασκευή των λεωφόρων 28ης Οκτωβρίου, Λυκαβηττού και παρέμβαση στην Ηλία Παπακυριακού, Βιομηχανική Περιοχή, ενώ έπονται και παρεμβάσεις σε άλλες οδούς.