Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μιχάλης Χατζηπαντέλα

Σκαμπανεβάσματα έχουμε στον αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα δημόσια νοσηλευτήρια. Την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός τους ήταν τριψήφιος ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα μειώθηκαν εκ νέου.

Υπουργός Υγείας- Μιχάλης Χατζηπαντέλα

Οι νοσηλείες είναι κάτω από εκατό, είναι 87 την συγκεκριμένη στιγμή από την ενημέρωση που είχα

Οι πλείστοι ασθενείς που νοσηλεύονται από επιπλοκές του κορωνοϊού αφορούν σε άτομα άνω των εξήντα ετών. Ωστόσο ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ξεκαθαρίζει πως δεν γίνονται σκέψεις για επαναφορά  οιονδήποτε μέτρων, αν και υπάρχει ανησυχία για τα θετικά περιστατικά που ανιχνεύονται σε οίκους ευγηρίας και κλειστές δομές.

Υπουργός Υγείας- Μιχάλης Χατζηπαντέλα 

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη για επαναφορά της μάσκας αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο και ειδικά στα άτομα άνω των εξήντα ετών ότι πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας τα ωράρια λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων θα διαφοροποιηθούν από την ερχόμενη Τετάρτη.

Υπουργείο Υγείας 

«Τα εμβολιαστικά κέντρα walk-in σε όλες τις επαρχίες, εξαιρουμένων των εμβολιαστικών κέντρων σε Κυπερούντα και Πόλη Χρυσοχούς, θα λειτουργούν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 8:00πμ - 2:30μμ».

Το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer είναι διαθέσιμο όλες τις καθημερινές ενώ της Moderna μόνο Τρίτη και Πέμπτη.