Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αποπειρα

Άφαντος παραμένει ο 35χρονος Ανδρέας Χρίστου τα στοιχεία του οποίου έδωσαν το μεσημέρι στην δημοσιότητα οι διωκτικές αρχές.

Ο 35χρονος φαίνεται σύμφωνα πάντα με τα όσα προκύπτουν μέσα από τις έρευνες των αρχών να είναι το πρόσωπο το οποίο οδηγούσε το όχημα με το οποίο μετέβησαν μαζί με τον 31χρονο που τελεί υπό κράτηση στην Ορόκλινη για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος 42χρονου με αμοιβή όπως λέχθηκε στο δικαστήριο χθες 40 χιλιάδες ευρώ.

 Το κινητό που ίσως.. κρύβει πολλές απαντήσεις.

Ερωτηματικό παραμένει για τις αρχές τι ήταν αυτό που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και οδήγησε τον 35χρονο να μεταβεί στην οικία  της αδερφής του και αφού της παρέδωσε ένα κινητό τηλέφωνο ακολούθως της ζήτησε τα κλειδιά του οχήματος της και από τότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. Κινητό τηλέφωνο που από την Τετάρτη βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών που αναμένουν την άρση των τηλεπικοινωνιακών  δεδομένων για να μπορούν να το ανοίξουν και να εξασφαλίσουν τα όσα έχει μέσα. Μάλιστα ο 35χροος  είχε δώσει σαφέστατες οδηγίες στην αδερφή του.

«Να το προσέχεις. Αν πάθω κάτι ή εξαφανιστώ και δεν με βρίσκεται να το δώσεις της αστυνομίας»

 Ομπρέλα προστασίας και νέες έρευνες


Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές σάρωσαν και σήμερα αρκετά σημεία της Ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου σε μία προσπάθεια εντοπισμού του 35χρονου ενώ παράλληλα  η αστυνομία λαμβάνει δρακόντεια μέτρα προστασίας  τόσο στο αστυνομικό σταθμό  όπου κρατείται ο 31χρονος την ασφάλεια του οποίου ανέλαβαν μέλη του Ειδικού αντιτρομοκρατικού ουλαμού όσο και του 34χρονου επιχειρηματία ο οποίος αύριο αναμένεται να περάσει από νέο κύκλο ανακρίσεων.