Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αντικαρκινικός ΑΗΚ

Δυνάμεις με στόχο την στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους ένωσαν για άλλη μια χρονιά ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε Φως σε μια Ζωή» η οποία διαρκεί όλο τον Δεκέμβριο, διοργάνωσαν σήμερα Χριστουγεννιάτικη φιέστα στα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν κυριολεκτικά τον χώρο, και τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη συμμετείχαν σε δραστηριότητες και ψώνισαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και χειροποίητες δημιουργίες που έφτιαξαν εθελοντές του αντικαρκινικού συνδέσμου και Κύπριοι καλλιτέχνες.

Όπως δήλωσε το μέλος του Συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μαρλέν Δημητρίου, «είναι με μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε όλο αυτό τον κόσμο να μας τιμά, να τιμά τον αντικαρκινικό, να έρχεται με τόσο ενθουσιασμό. Ευχαριστούμε την ΑΗΚ που για τόσα χρόνια μας προσφέρει αυτό το οίκημα».

Την φιέστα επισκέφθηκε το απόγευμα και ο Υπουργός Υγείας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε φως σε μια ζωή», ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος καλεί το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που έδωσαν ή δίνουν μάχη με τον καρκίνο.