Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πατέρας Αντώνιος

Πυρά προς κάθε κατεύθυνση εκτόξευσε ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής, με αιχμή την απομάκρυνσή του από όλες τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση.

Ο κ. Κονταξής είπε ότι «πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο» τον πατέρα Αντώνιο και την οικογένειά του ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά της Εκκλησίας.

«Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρέφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμη ότι η οικογένεια δεν μπορεί να πάρει ούτε τα πράγματά της καθώς έχουν αλλάξει κλειδαριές και προανήγγειλε νομικές κινήσεις κατά της απόφασης.

«Είναι παράνομο. Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη Δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

Διέψευσε ότι ο πατέρας Αντωνίου έχει κάνει δηλώσεις το τελευταίο διάστημα.
Από την πλευρά του, ο δεύτερος συνήγορος του πατέρα Αντωνίου, κ. Ιωάννης Κώτσος έκανε λόγο για παρατεταμένη κατάσταση ανθρωποφαγίας.

«Βιώνουμε μία κατάσταση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος», δήλωσε από την πλευρά του ο δεύτερος συνήγορος του πατρός Αντωνίου, Ιωάννης Κώτσος.

Πηγή: Cnn.gr