Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την Κύπρο από την ερχόμενη Τρίτη, αλλάζοντας προς το χειρότερο το σκηνικό του καιρού που απολαύσαμε το τελευταίο διήμερο.

«Aύριο θα έχουμε αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις  δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια ελαφρά βροχή   από αυτές τι νεφώσεις  τίποτε όμως που θα μας απασχολήσει. Την Τρίτη φαίνεται να έρχεται ένα νέο σύστημα  στην περιοχή μας  θα μας δώσει κυρίως τις απογευματινές ώρες  μεμονωμένες  βροχές και κάποιες καταιγίδες », σημείωσε ο Λειτουργός Μετεωρολογίας. 

Σε ό,τι αφορά την θερμοκρασία δεν φαίνεται να σημειώνει ιδιαίτερη διακύμανση, καθώς και τις επόμενες μέρες θα παραμείνει κοντά στους 20 με 23 βαθμούς σε εσωτερικό και τα παράλια.

«Αύριο φαίνεται μια μικρή άνοδος, μια μικρή πτώση για την τετάρτη θα κυμανθεί σε αυτά τα επίπεδα τα οποία είναι και κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους,  δεν φαίνεται να αλλάζει πολύ θα παίζει ένα με δυο βαθμούς διαφορά την μέρα λίγο πάνω λίγο κάτω.», ανέφερε ο Λειτουργός Μετεωρολογίας. 

Το χιονόνερο που έπεσε τις προηγούμενες μέρες στις κορυφές του Τροόδους δεν φαίνεται να έχει συνέχεια, αφού, σύμφωνα με τις προβλέψεις του τμήματος μετεωρολογίας, οι τελευταίες μέρες του Νοέμβρη δεν μας επιφυλάσσουν νιφάδες χιονιού στα ψηλότερα ορεινά.