Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Τη συνέχεια της απολαυστικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» θα παρακολουθήσουμε αυτήν την εβδομάδα. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια την Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:10.

Επεισόδιο 24 – Τετάρτη 23/11/22

Οι Τρεις με τον Ειρηναίο και την Ανθούσα μένουν αποσβολωμένοι και βλέπουν το πτώμα του Τούτου. Η Ανθούσα τους εξιστορεί τι ακριβώς έγινε χωρίς να έχει η ίδια καταλάβει καλά καλά. Με την βοήθεια του Μινου και του Σκιάχτρου φεύγουν το πτώμα από το σιδεράδικο. Το πρωί ο Άλλος ενημερώνει τον Δέσποτα ότι ο Τούτος δεν επέστρεψε ποτέ το βράδυ. Με την σειρά του ο Δέσποτας ενημερώνει την Κασσάνδρα και αυτήν τον στέλνει με τον Πουλουκκο να ελέγξει. Η Πρώτη με τον Άλλο γίνονται φίλοι.

Επεισόδιο 25 – Πέμπτη 24/11/22

Ο Τούτος είναι άφαντος. Ο Δέσποτας και ο Πουλουκκος έχουν φάει το χωριό να τον βρουν. Η Κασσάνδρα πάει σπίτι του Δέσποτα και ο Άλλος της λέει ότι δεν επέστρεψε ούτε εκεί και αναστατώνεται. Στο χωριό γνωρίζουν όλοι ότι αν δεν βρεθεί η Κασσάνδρα θα τους κάνει τη ζωή χειρότερη απ’ ότι είναι τώρα. Είναι όλοι τους αναστατωμένοι. Η Αλεξα λέει στους Τρεις ένα κόλπο για να ξεγελάσουν την εξουσία ακόμη λίγο. Αρχίζει να κυκλοφορεί η φήμη στο χωριό ότι είναι ζωντανός.

Δείτε ξανά τα επεισόδια της σειράς που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, στο web tv-video on demand στο ant1live.