Τηλεόραση Ραδιόφωνο
fikardou

Το χωριό Φικάρδου θα συμμετέχει φέτος στην πρωτοβουλία Χριστουγεννιάτικα Χωριά που διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Για 52 μέρες το όμορφο χωριό της επαρχίας Λευκωσίας θα ντυθεί στα γιορτινά του, βάζοντας ντόπιους και ξένους επισκέπτες στο κλίμα των Χριστουγέννων και της παράδοσης.

Το Μεσαιωνικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργεί από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2023 (καθημερινές 11:00-16:00 και Σαββατοκύριακα 11:00-18:00).

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, τοξοβολία, βιωματικά εργαστήρια αγγειοπλαστικής και διακόσμησης κεραμικών, απολαμβάνοντας την μοναδική φύση και τοπικά εδέσματα.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Παράλληλα έχουν γίνει διευθετήσεις για μεταφορά του κοινού από και προς το χωριό με λεωφορείο κάθε Σάββατο και Κυριακή και καθ’όλη την διάρκεια των γιορτών.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας καλεί όλους να επισκεφθούν το όμορφο γραφικό χωριό του Φικάρδου και να απολαύσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Φικάρδου τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη της ΕΤΑΠ Λευκωσίας και των κοινοτήτων της περιοχής Μαχαιρά.

Πληροφορίες: 22023330

Ιστοσελίδα: https://fikardou.org.cy