Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Φαίδωνας Φαίδωνος

Πράγματα και θαύματα καταγγέλλει ο Δήμαρχος Πάφου για το προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Πέραν από τη θλιβερή εικόνα στις κτιριακές εγκαταστάσεις «στο κτίριο σαράβαλο», ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε ότι γίνεται κακοδιαχείριση στο νοσοκομείο και ότι ενώ υπάρχουν 168 άτομα ωρομίσθιο προσωπικό υπάρχει ακαταστασία και βρωμιές σε πολλά σημεία.

Το πιο σημαντικό όμως, σύμφωνα πάντα με τον κ. Φαίδωνος, είναι η προσωπική καταγγελία που υπέβαλε στο Διευθυντή του Νοσοκομείου. «Έκανα προσωπική καταγγελία στη διεύθυνση του νοσοκομείου χωρίς ονόματα, αν και κατέχω τα ονόματα, για άτομα τα οποία ενώ έπρεπε να εργάζονται στο νοσοκομείο είναι στα χωριά τους και καλλιεργούν τα χωράφια τους. Είναι και η κάρτα τους κτυπημένη. Πάει δουλειά η κάρτα, κτυπιέται, πληρώνεται, αλλά οι υπάλληλοι κάνουν άλλη δουλειά στα χωράφια τους» τόνισε ο Δήμαρχος Πάφου.

Ερωτηθείς εάν έχει λάβει απάντηση από τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι ο Διευθυντής του Νοσοκομείου του είπε ότι δεν έχει άδικο και ότι πρέπει να του υποβληθούν καταγγελίες για να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες.