Τηλεόραση Ραδιόφωνο
casa

Με την παρέα του «Casa de Mikel» θα διασκεδάσουμε και αυτό το Σάββατο. Το νέο επεισόδιο περιλαμβάνει όπως πάντα τα καλύτερα. Ανάμεσα τους και ένα ακόμη αγαπημένο καλεσμένο.


Ο καλλιτέχνης Hovig έρχεται στο τηλεοπτικό σπίτι του Μιχάλη Σοφοκλέους για να περάσει από μία απολαυστική συνέντευξη, αλλά και από τις εκπλήξεις που του ετοίμασαν επί σκηνής. Φυσικά δεν θα φύγει χωρίς να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από την υπέροχη φωνή και τις ερμηνείες του.


Σε αυτό  το επεισόδιο θα ταξιδέψουμε στις νέες περιπέτειες του Παυλή Φουτούλλη ενώ δεν θα λείπει η σάτιρα και τα κορυφαία σκετσάκια που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.


Με τη Χριστίνα Κυριάκου θα παίξουμε παρέα το αγαπημένο της παιχνίδι και φυσικά η μπάντα The Boyz σταθερά στο πόστο της, αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς.


Δώρα και νικητές θα ανακοινωθούν στο τέλος του επεισοδίου για αυτό παραμείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε φυσικά να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια που προβλήθηκαν μέχρι στιγμής στο web tv-video on demand στο ant1live.


Τα λέμε το Σάββατο στις 21:15.