Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Περίπου δυο κιλά ναρκωτικών εντόπισε η Αστυνομία στην κατοχή 20χρονου, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει έλεγχο του αυτοκινήτου του και καταδιώχθηκε από περιπολικά, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:30 χθες, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος. Αρχικά ο ύποπτος σταμάτησε για έλεγχο, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν την πορεία του οχήματος του. Σε κάποια στιγμή ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια νάιλον συσκευασία, η οποία αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 429 γραμμαρίων περίπου.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, ο 20χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του σε διάφορα σημεία. Σε κάποια στιγμή προσέκρουσε σε τοίχο και σε παρακείμενο δέντρο και στη συνέχεια σε δύο υπηρεσιακά οχήματα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν στο πάτωμα της θέσης του συνοδηγού, τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1 κιλού και 486 γραμμαρίων περίπου.

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ακόμη μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10.5 γραμμαρίων περίπου.

Πέραν των ανευρεθέντων ναρκωτικών, ως τεκμήρια κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό ύψους 425 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο 20χρονος οδηγείται το πρωί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του.