Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φ

Φωτιά ξέσπασε χθες βράδυ λίγο μετά τις 11 στα κρατητήρια στη Λακατάμια.  Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες την φωτιά φαίνεται ότι έβαλε ο βασικός ύποπτος για το φόνο στις Κεντρικές Φυλακές.

Με τη συνδρομή της Αστυνομίας εκκενώθηκαν τα κρατητήρια στα οποία την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν περίπου 20 κρατούμενοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε άλλους χώρους κράτησης.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα η φωτιά τέθηκε στο κελί του βασικού υπόπτου για το φόνο τις Κεντρικές Φυλακές. Σημειώνεται ότι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Λίγες ώρες νωρίτερα φαίνεται πως το συγκεκριμένο πρόσωπο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί για τα τον μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αντιδρούσε και φώναζε καθώς αρνείτο να του φορέσουν χειροπέδες κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.