Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χ

Συνεχίζονται να γίνονται viral οι συναυλίες του Χάρι Στάιλς και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής θα μείνει αξέχαστο σε μία από τις φαν του.

Την Παρασκευή ο διάσημος ποπ σταρ εμφανίστηκε ζωντανά στο Λος Άντζελες και μία θαυμάστριά του, του ζήτησε να αποκαλύψει εκείνος το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η 28χρονη έγκυος του τράβηξε την προσοχή με ένα σημείωμα που έγραφε: «Το μωρό μου είναι αγόρι ή κορίτσι;». Όταν την είδε, του έδωσε έναν σφραγισμένο φάκελο με το φύλο του παιδιού της να αποκαλύπτεται μέσα.

Ο Στάιλς ενθουσιασμένος θέλησε να της κάνει τη χάρη, αλλά πρώτα την κράτησε σε αγωνία.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλά. Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον κόσμο. Και θα είναι...» ακούγεται να της λέει από τη σκηνή, χωρίς να περνά στην αποκάλυψη ακόμη.

«Λος Άντζελες, αυτή είναι μια Παρασκευή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Ορίστε. Μπορώ παρακαλώ να βάλω κάποια μουσική αποκάλυψης φύλου;» είπε στη συνέχεια και τότε οι μουσικοί έπαιξαν ένα ανάλογο ήχο που άρμοζε στην περίσταση.

Έπειτα, ξεκίνησε να τραγουδά: «Ξέρω κάτι που δεν ξέρεις» και αμέσως κοίταξε μέσα στον φάκελο. «Είναι ένα... κορίτσι!» φώναξε και το κοινό πανηγύρισε με φωνές και χειροκροτήματα