Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ό

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα τον Γιώργο Ανδρέου, 74 χρόνων, με καταγωγή από την Πάφο και κάτοικο Λεμεσού.

Ο άτυχος Γιώργος Ανδρέου βρήκε τραγικό θάνατο σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα, στον παλιό δρόμο Λεμεσού προς Πάφου, παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Το μονοκάμπινο όχημα που οδηγούσε ο 74χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λεμεσού, προσέκρουσε σε τσιμεντένια μπλοκ, τα οποία είχαν στηθεί για να αποκόπτουν τον δρόμο για σκοπούς οδικών εργασιών.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, και είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί σε παρακείμενο όχθο.

Όπως δήλωσε ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς

Πριν να φτάσει την περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού και συγκεκριμένα όπου υπάρχει μια αποκοπή και υποχρεωτική στροφή για να εισέλθει μέσα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, προσέκρουσε βίαια πάνω τσιμεντένια μπλοκ τα οποία αποτελούσαν μέρος της αποκοπής

Ο άτυχος 74χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε τις σημάνσεις στον δρόμο, και δεν έκοψε ταχύτητα, γι' αυτό και η πρόσκρουση του οχήματος του στο τσιμέντο ήταν βίαιη.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά

Ο οδηγός φαίνεται ότι από την πορεία που ακολούθησε μετά την πρόσκρουση του όχημα του, κτύπησε αν και έφερε προστατευτική ζώνη ασφαλείας, κτύπησε μέσα στο ίδιο του το όχημα με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο. Η Αστυνομία βρίσκεται στο μέρος και διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επισυνέβη το δυστύχημα αυτό

Από τις έρευνες των μελών της Τροχαίας, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της αυξημένης ταχύτητας, δεδομένης της σφοδρότητας της σύγκρουσης, και αυτό θα διαφανεί από τις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.  

«Από τη σκηνή του δυστυχήματος εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πρόσκρουση ήταν βιαιότατη και θα γίνουν περαιτέρω έρευνες για να εξακριβωθεί η ταχύτητα που οδηγείτο το όχημα αμέσως πριν την πρόσκρουση», σημείωσε ο κ. Καφάς.

Στο αυτοκίνητο του άτυχου Γιώργου Ανδρέου εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια, και επιβεβαιώθηκε και από την οικογένειά του πως σκόπευε να μεταβεί από τη Λεμεσό στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, για την πρώτη κυνηγετική εξόρμηση για ενδημικό θήραμα.

κθτ
ολ8ιθυ
ό