Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

 

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 59 ετών, για αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση οχήματος, καθώς και για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας. Ο 59χρονος εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί το όχημα του στον αυτοκινητόδρομο, με ταχύτητα 175 χιλιομέτρων αντί μέχρι 100 και να εναλλάσσει λωρίδες, προσπερνώντας και από την αριστερή λωρίδα, άλλα διερχόμενα οχήματα.

Ο 59χρονος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του, αλόγιστα και επικίνδυνα και με υπερβολική ταχύτητα, στο ύψος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Κόρνου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο σε σήμα που του έγινε από τα μέλη της Αστυνομίας, συγκεκριμένα από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων - ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου και συνέχισε την πορεία του, για να ανακοπεί από τα μέλη της Αστυνομίας στο ύψος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Μονής.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου, τον οποίο και οδήγησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αφού αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα, της απείθειας σε σήμα αστυνομικού, καθώς και της οδήγησης οχήματος με αντικανονικές πινακίδες εγγραφής, αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.