Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στο επαρχιακό γραφείο αλλοδαπών και μετανάστευσης από έξι Σύρους, τρεις άντρες και τρεις γυναίκες που μετέβησαν για να υποβάλουν αιτήσεις για παραμονή στην Κύπρο. 

Όταν ενημερώθηκαν από τους λειτουργούς της Υπηρεσίας ότι τα αιτήματα τους μπορούν να κατατεθούν μόνο μετά από διευθέτηση ραντεβού, αυτοί αντέδρασαν έντονα, φώναζαν, ύβριζαν και προκαλούσαν ζημιές στα γραφεία. 

Όταν οι πέντε αστυνομικοί επενέβησαν για να επιβάλουν την τάξη, οι Σύροι τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν, ενώ παράλληλα άρχισαν και τις δαγκωματιές. 

Οι έξι Σύριοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου ενώ οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πάφου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. 

Τα νέα επεισόδια, καταδικάζει με ανακοίνωση ο κλάδος αστυνομικού σώματος «ΙΣΟΤΗΤΑ», ο οποίος και καλεί την ηγεσία του σώματος να ενισχύσει την πρώτη γραμμή των αστυνομικών, αφού όπως επισημαίνει τα τελευταία χρόνια εν ώρα καθήκοντος έχουν τραυματιστεί 200 αστυνομικοί.