Τηλεόραση Ραδιόφωνο
madclip-aspa

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άσπα και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και την απώλεια του αδερφού της, Mad Clip.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αρχικά, μίλησε για την αγάπη της για το τραγούδι.

«Από πολύ μικρή μου άρεσε, απλά μου φαινόταν "βουνό" μέχρι να ξεκινήσω. Δουλεύω από τα 17 μου. Έχω σπουδάσει ξενοδοχειακά και δούλευα στην εστίαση», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η πρώτη της επιρροή στη μουσική ήταν φυσικά, ο αδερφός της. «Σίγουρα επηρεάστηκα από τον αδερφό μου. Τον θαύμαζα, γιατί ο Πίτερ αγαπούσε πολύ το τραγούδι, ήταν η ζωή του. Είχα μείνει πίσω, αλλά δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω κάτι», εξήγησε.

«Ο αδερφός μου υπολόγιζε πολύ τη γνώμη της μητέρας μου, μας έβαζε τραγούδια στο σαλόνι και μας τα έδειχνε. Η μητέρα μου ήταν μεγάλη φαν, αλλά αν δεν της άρεσε κάτι, το έλεγε», συμπλήρωσε.

Όσο για την απώλεια του αδερφού της, η Άσπα δήλωσε: «Ήταν σοκ. Η απώλεια δεν θα αναπληρωθεί ποτέ. Μείναμε εγώ με τη μητέρα μου κι έπρεπε να είναι η μία πιο δυνατή από την άλλη, για να στηρίξει η μία την άλλη. Δυστυχώς, είναι ένα γεγονός, για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, οπότε εγώ συνεχίζω και νομίζω αυτό θα ήθελε κι ο αδερφός μου. Να συνεχίσουμε με χαμόγελα και αξιοπρέπεια».

«Τον νιώθω ακόμα ζωντανό μέσα από τη μουσική του, επειδή τα τραγούδια του παίζονται ακόμη και το θεωρώ και ένα μικρό πλεονέκτημα, γιατί μπορώ να τον ακούσω μέσα από εκεί», πρόσθεσε.

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η περιουσία του έχει χαθεί, απάντησε: «Δεν ισχύει αυτό. Δεν ξέρω γιατί γράφονται, αλλά δεν είναι αλήθεια».

Τέλος, αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο καβγά στα φετινά βραβεία MAD ανάμεσα σε δύο τράπερς.

«Αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται. Τα MAD είναι κάτι όμορφο, είναι γιορτή της μουσικής. Πιστεύω πως αν ήταν εκεί ο αδερφός μου δεν θα γινόταν αυτό, κρατούσε τις ισορροπίες πάντα. Και εκείνος δεν είχε θέματα, όποιον και να ρωτήσεις δεν έχει κάτι να σου πει για τον αδερφό μου», είπε κλείνοντας.