Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η αυλή Γυμνασίου της Λεμεσού.

Πρωταγωνιστές μαθητές του σχολείου και εξωσχολικοί ηλικίας 15 με 16 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία μπούκαραν στο δημόσιο εκπαιδευτήριο με σκοπό να εντοπίσουν 14χρονο μαθητή με το οποίο είχαν διαφορές.

Ο απολογισμός της συμπλοκής βαρύς. Έξι πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ένας καθηγητής, τρεις μαθητές και δύο εξωσχολικοί τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά. 

Όλα άρχισαν όταν τέσσερις αλλοδαποί εξωσχολικοί πήγαν στο Γυμνάσιο για να ζητήσουν εξηγήσεις από 14χρονο μαθητή ο οποίος τις δύο προηγούμενες μέρες, φέρεται να πιάστηκε στα χέρια με τον αδελφό ενός από τους τέσσερις εξωσχολικούς

Δύο από τους εξωσχολικούς περιορίστηκαν από καθηγητές και το διευθυντή του σχολείου, μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

Και οι δύο οδηγήθηκαν σε αστυνομικό σταθμό για ανάκριση, ενώ καταθέσεις άρχισαν να λαμβάνονται από μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, που ήταν παρόντες στη συμπλοκή. 

Την ίδια ώρα αναζητούνται οι άλλοι δύο εξωσχολικοί, που κατόρθωσαν να διαφύγουν

Το νέο περιστατικό σε σχολείο προκαλεί εκ νέου πονοκεφάλους στο υπουργείο παιδείας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναζητά τρόπους για αποτελεσματική αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σε συνεργασία με άλλους φορείς.