Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχες

Συννεφιασμένο και μουντό αναμένεται να είναι και το σημερινό σκηνικό του καιρού, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, ενώ τις επόμενες ημέρες ο καιρός αναμένεται να κινηθεί στα ίδια με σήμερα επίπεδα.

Πάντως, η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέσα στις επόμενες ημέρες, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Βαρομετρικό χαμηλό με κέντρο νοτιοδυτικά της Κύπρου, το οποίο σταδιακά εξασθενεί, συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος, ενώ κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.