Τηλεόραση Ραδιόφωνο
8π

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή ηλικίας 17 ετών, σε Λύκειο της Λάρνακας, από ομάδα νεαρών άλλου σχολείου.


«Να αναφέρουμε ότι οι εξωσχολικοί είναι μαθητές άλλου σχολείου όπου υπάρχει μαρτυρία από ποιο σχολείο είναι για αυτό και θα γίνουν εξετάσεις και στο συγκεκριμένο σχολείο που φοιτούν οι φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι επίσης είναι ανήλικα πρόσωπα», σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου. 


Οι μαθητές που σύμφωνα με μαρτυρίες και στοιχεία εμπλέκονται στο ξυλοδαρμό, άρχισαν να καλούνται για ανάκριση στην παρουσία των γονέων, κηδεμόνων και δικηγόρων τους. Ενώ καταθέσεις λαμβάνονται και από μαθητές και καθηγητές στο Λύκειο όπου φοιτά ο 17χρονος.


«Από τις έρευνες που έχουν γίνει έχουμε καταλήξει σε κάποια πρόσωπα που έχουν ήδη κληθεί», επισήμανε ο κ. Ανδρέου. 


Πρωταρχικός στόχος να ξεκαθαρίσει τι κρύβεται πίσω από την επίθεση και το ξυλοδαρμό του 17χρονου, ο οποίος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία χθες το απόγευμα συνοδευόμενος από τους γονείς του, αφού πρώτα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο πρόσωπο.