Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαραια-καρει

Το όνομα της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα. Από το 1994 που κυκλοφόρησε το «All I Want For Christmas Is You» έχει καταφέρει να μπαίνει κάθε χρόνο στα στολισμένα σπίτια εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 

Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει, επέστρεψε δυναμικά, μπαίνοντας στο πνεύμα των γιορτών. Η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η οποία εμφανίζεται χωρίς ρούχα ανάμεσα σε σαπουνόφουσκες στη μπανιέρα του σπιτιού της και επισημαίνει με δύο μονάχα λέξεις πως είναι ακόμα πολύ νωρίς να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο mood, ακούγοντας το «All I Want for Christmas Is You».

Το 2019, το μουσικό κομμάτι κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων streams στο Spotify μέσα σε 24 ώρες και έγινε το τραγούδι που έχει ακούσει ο περισσότερος πλανήτης τα Χριστούγεννα. Το «All I Want for Christmas Is You» γνώρισε επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 1994, αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές, όταν συμπεριλήφθηκε στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Love, Actually». 

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μαράια Κάρεϊ εξήγησε ό,τι ο ενθουσιασμός που έχει για τις γιορτές προέρχεται από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήταν μικρότερη. «Πιστεύω ότι είναι απλά η λαχτάρα που είχα ως παιδί, που ήθελα πάντα τα πράγματα να είναι τέλεια στις διακοπές των Χριστουγέννων» είπε και συνέχισε: «Και ποτέ δεν ήταν. Κάποιος χαλούσε πάντα τη στιγμή, πάντα αυτά τα δυσλειτουργικά μέλη της οικογένειας που ερχόντουσαν και τα διέλυαν όλα. Έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω να μου συμβαίνει αυτό πια». Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως μετά το 1997 και τον χωρισμό της από τον Tommy Mottola ξεκίνησε να έχει «τα ονειρεμένα Χριστούγεννα» που ήθελε.