Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 22 και 25 χρόνων, προχώρησε η τροχαία Λεμεσού, καθώς φέρεται να επιτέθηκαν σε δυο αστυνομικούς, όταν αυτοί ανέκοψαν τα ηλεκτρικά τους πατίνια και τους πληροφόρησαν ότι θα καταγγέλλονταν για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, μέλος της τροχαίας ανέκοψε τα δυο πρόσωπα γύρω στις 22.30 της Πέμπτης,  ενώ αυτά επέβαιναν σε ηλεκτρικά πατίνια, επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Όταν πληροφορήθηκαν ότι θα καταγγελθούν εξωδίκως για τροχαία αδικήματα, φέρεται να άρχισαν να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν, ως εκ τούτου στο σημείο κλήθηκε δεύτερο μέλος της τροχαίας.

Τα δυο πρόσωπα δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα τους και συνελήφθησαν για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ φέρεται να αντέδρασαν και να αντιστάθηκαν στη σύλληψη τους, κτυπώντας τους δυο αστυνομικούς με τα χέρια τους.

Τελικά συνελήφθησαν και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία τους, τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και ερυθρότητες σε διάφορα μέρη του σώματος τους και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.