Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επίθεση κάμερες τροχαίας

 

Στις καταγραφές που έκανε  τις τελευταίες ώρες το σύστημα φωτοεπισήμανσης αναζητούν οι αρχές το πρόσωπο ή τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πίσω από την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας. Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν το όχημα έχει δεχθεί δύο πυροβολισμούς που προήλθαν από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

«Σύμφωνα με τα δεδομένα και την φορά που ήταν σταθμευμένο το όχημα και τις βολές που δέχθηκε το όχημα φαίνεται ότι ήταν εξωτερικά του αυτοκινητοδρόμου. Άκουσαν δύο κρότους που εξέλαβαν ως πυροβολισμούς και είχε πληγεί η πόρτα του συνοδηγού με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί και το γυαλί της πόρτας του συνοδηγού και να τραυματιστούν και να μεταβούν οι ίδιοι στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας. Εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι έφερνα εκδορές και ευτυχώς εξωτερικά τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Καλά διαβασμένος ο δράστης

Στο στόχαστρο των δραστών οι δύο χειριστές  του συστήματος ηλικίας 44 και 32 ετών που βρίσκονταν εντός του σταθμευμένου  οχήματος, σε υπηρεσία για έλεγχο τροχαίων παραβάσεων.  Το πρόσωπο που τράβηξε την σκανδάλη φαίνεται σύμφωνα και με τις αρχές να γνώριζε καλά την περιοχή αφού βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το όχημα μέσω παρακείμενου χωραφιού.

Χρίστος Ανδρέου

Όλα τα ενδεχόμενα αυτή την στιγμή διερευνώνται αν πρόκειται για κάτι που έγινε την δεδομένη στιγμή αν κάτι προηγήθηκε αν υπήρξαν άλλες καταγγελίες τον δεδομένο χρόνο ή και προηγουμένως 

 
Το σύστημα ήρθε για να μείνει

Το γεγονός καταδίκασε με έντονο τρόπο σε παρέμβαση στο «Μέρα Μεσημέρι» ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, λέγοντας πως η εταιρεία έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το Υπουργείο για κλιμακούμενες αντιδράσεις εναντίον υπαλλήλων της.

Γιάννης Καρούσος

Καταδικάζω αυτό το γεγονός. Οι άνθρωποι είναι υπάλληλοι εταιρείας που κάνουν απλά την δουλειά τους . Αλίμονο αν όποιος πάει να αστυνομεύει το οτιδήποτε να του κάνουμε επιθέσεις και μάλιστα απόπειρες φόνου εναντίον του. Εδώ και καιρό η εταιρεία μας είχε ενημερώσει ότι δέχονται επιθέσεις οι υπάλληλοι της τα αυτοκίνητα της πετροβολισμοί κακόβουλες ζημιές και έχει κορυφωθεί με την απόπειρά  την χθεσινή.  Το Σύστημα Φωτοεπισήμανσης ήρθε για να μείνει σε όσους δεν τους αρέσει να το γνωρίζουν.

Από τι σημείο παραλήφθηκαν αρκετά τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

 

επίθεση κάμερες τροχαίας