Τηλεόραση Ραδιόφωνο
παρακολουθήσεις

Φτάνει στη Κύπρο την 1η Νοεμβρίου και πιάνει αμέσως δουλειά η επιτροπή PEGA, του Ευρωκοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η εξεταστική Επιτροπή αναμένεται στην Κύπρο, ενώ το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί την Πέμπτη (06/10), και σύμφωνα με τον προκαταρκτικό σχεδιασμό, η αποστολή αναμένεται να πιάσει δουλειά αμέσως, και να πραγματοποιήσει συναντήσεις στην κυπριακή Βουλή το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.

Την επόμενη ημέρα (02/11), η αποστολή της ευρωβουλής αναμένεται να έχει συναντήσεις με την Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας, την Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Γενικό Εισαγγελέα, ως επίσης και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών, τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, ως επίσης και με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Intelexa.

Αμέσως μετά η αποστολή της ευρωβουλής θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κοινή αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα, δρομολογήθηκε καθώς εξετάζεται μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο διασύνδεσης της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη με εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε και στην Κύπρο.