Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αναπλαση μακαριου

Ολοκληρώνεται μέσα Οκτωβρίου η τελευταία φάση του έργου ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου-Ευαγόρου-Στασικράτους.

Έμειναν οι τελευταίες πινελιές στην οδό Αναστάσιου Λεβέντη, η οποία και θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά το πέρας των εργασιών.

Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης – Δήμαρχος Λευκωσίας

Το έργο προχωρά βάση των χρονοδιαγραμμάτων, πολύ σύντομα στα μέσα του Οκτώβρη το έργο θα παραδοθεί, έχει ολοκληρωθεί και θα λειτουργήσει ο αρχικός κυκλοφοριακός σχεδιασμός που αφορά την εξουσιοδοτημένη είσοδο ιδιωτικών οχημάτων και την απρόσκοπτη διακίνηση των δημοσίων μεταφορών.

 

Η ρύθμιση αφορά την αρχική απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας ιδιωτικών οχημάτων μέσω της Λεωφόρου Μακαρίου, από το ύψος του Αστυνομικού Σταθμού Λυκαβητού με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας.

Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης – Δήμαρχος Λευκωσίας

Το σύστημα φωτοεπισήμανσης που έχει ετοιμάσει και έχει αγοράσει και τοποθετήσει ο Δήμος Λευκωσίας είναι έτοιμο να λειτουργήσει, μόλις τα αρμόδια Τμήματα του κράτους και συγκεκριμένα τα αρμόδια Υπουργεία του κράτους προχωρήσουν στην ετοιμασία του νομοσχεδίου.

 

Η διέλευση μέσω της Λεωφόρου Μακαρίου θα αφορά λεωφορεία, ταξί, εξουσιοδοτημένα οχήματα στα οποία θα δοθεί κατ’ εξαίρεση πρόσβαση, ποδήλατα και υπηρεσίες του κράτους, όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική και Ασθενοφόρα.