Τηλεόραση Ραδιόφωνο
98θ

Τα μέσα ενημέρωσης κατηγορεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την υπερέκθεση που είχε μαζί με τη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση, χωρίς όμως να παραγνωρίζει και την δική του ευθύνη. Όπως δήλωσε: « Είναι πάρα πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο. Που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα πάνω τους, χωρίς να τους νοιάζει καμιά φορά να τους κάνουν να φαίνονται νούμερα».

Οι δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη έγιναν από τη σχολή την οποία εργάζεται, όπου είχε γνωρίσει και την αγαπημένη του ως μαθήτρια πριν από ένα χρόνο.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε και στο αν θα ήθελε να μείνει άμεσα έγκυος η αγαπημένη του λέγοντας: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο και είπα να το καθυστερήσουμε λίγο». 

Μας έκαναν νούμερα για να κάνουν νούμερα

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσους τον εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα τονίζοντας: «Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι κάτι το μαγικό. Θα μου πεις μα εσείς το κάνατε έτσι το έργο. Καμια φορά κάποια πράγματα γίνονται από μόνα τους. Καλώς ή κακώς αυτή η ιστορία έγινε viral. Και το λέω τώρα κάνοντας και λίγο αυτοκριτική γιατί πιο πολύ εγώ φταίω. Η Ιλάειρα στην προσπάθειά της να μην με στεναχωρήσει μου έλεγε ναι σε όλα και κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε λίγο παραπάνω έως πολύ αρκετά πράγματα. Αν το ξανάκανα τώρα θα το έκανα αλλιώς. Είναι πάρα πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο. Που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα πάνω τους, χωρίς να τους νοιάζει καμιά φορά να τους κάνουν να φαίνονται νούμερα».