Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πασσαλος ΑΗΚ

Εδώ και δέκα ημέρες καλούν την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) για να την ενημερώσουν σχετικά με εξαιρετικά επικίνδυνο πάσσαλο που βρίσκεται στον δρόμο Τσέρι – Μαρκί, πολίτες που εντόπισαν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κύπρου, Γιώργο Κυριάκου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», συντηρητής εταιρείας που βρίσκεται στην περιοχή καλεί την ΑΗΚ εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με λειτουργό αφού τον βάζουν σε αναμονή 10 με 15 λεπτών.

Το κάτω μέρος του πασσάλου, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, είναι έτοιμο να πέσει, γεγονός που ελλοχεύει πάρα πολλούς κινδύνους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για πάσσαλο, 10.000 περίπου WOLT, ένταση που θεωρείται αρκετά υψηλή.

Όπως επισήμανε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κύπρου, σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος πάσσαλος καταρρεύσει ενδέχεται να προκαλέσει πυρκαγιά, ζημιές σε περιουσίες ή ακόμη και να τραυματίσει περαστικό.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ο κ. Κυριάκου υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας τηλεφωνικής γραμμής στην ΑΗΚ, η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με επείγοντα περιστατικά, έτσι ώστε σοβαρές υποθέσεις, όπως η συγκεκριμένη, τυχαίνουν άμεσου χειρισμού.

Πάντως, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Δημήτρης Ναθαναήλ, ενημερώθηκε για το θέμα από τον ΑΝΤ1, ενώ σε παρέμβαση του στην εκπομπή διαβεβαίωσε ότι εντός της ημέρας θα αποσταλεί συνεργείο στην περιοχή για αποκατάσταση του προβλήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1:


 

πασσαλος αηκ
πασσαλος αηκ
πασσαλος αηκ