Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Μητέρα Θανάση: Γιατί δεν μας δίνουν το πόρισμα; Δικαίωση μόνο με την αποκάλυψη των δραστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το πόρισμα για το θάνατο του στρατιώτη Θανάση Νικολάου να «έδειξε» πως πρόκειται για έγκλημα, η μητέρα του όμως, Ανδριάνα Νικολάου, δηλώνει πως δικαίωση θα νιώσει μόνο όταν αποκαλυφθούν οι δράστες. Παράλληλα καταγγέλλει ότι η ίδια δεν έχει ενημερωθεί για το πόρισμα παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της.

«Που είναι η δικαίωση και που είναι οι δράστες;», διερωτήθηκε η κ. Ανδριάνα σε παρέμβαση της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι».

Παράλληλα δήλωσε πως δεν γνωρίζει τι λέει το πόρισμα των ανακριτών. Όπως ανέφερε, παρόλο που το έχουν ζητήσει επανειλημμένα με το δικηγόρο τους και ανέμεναν να το πάρουν ταυτόχρονα με τον Γενικό Εισαγγελέα, αυτό δεν έγινε.

«Αυτή η κίνηση μας αφήνει υπονοούμενα, είναι απαράδεχτη αυτή η άγνοια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τονίζοντας πως για την οικογένεια της και τον Θανάση η δικαίωση θα έρθει μόνο με την αποκάλυψη και σύλληψη των δραστών.

Αναφερόμενη στον Γενικό Εισαγγελέα εξέφρασε σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπο του, παρ' όλ' αυτά ανέφερε πως το πόρισμα δεν θα πάει μόνο σε αυτόν αλλά, «και στα χέρια όλων αυτών που συγκάλυπταν το έγκλημα».