Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αλεξης γιωργουλής

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλη στην κάμερα εκπομπής μίλησε, μεταξύ άλλων και για το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Δεν πέρασα έντονη εφηβεία, από μικρός έλεγα ότι η αρχή της γνώσης είναι η αμφισβήτηση. Με ενοχλεί όταν υπάρχει αμφισβήτηση για μένα, μόνο για να υπάρχει. Όλα αυτά έρχονται για να προκαλέσουν μία αναμέτρηση και θέλουν να πουν ότι δεν θέλουν να αναγνωρίσουν αυτά που κάνω. Όλα αυτά με αφήνουν όμως αδιάφορο. Έχω δεχθεί ρατσισμό και bullying επειδή είχα δυσλεξία στο σχολείο. Έλεγαν “βαριέται, είναι χαζός» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, ενώ μίλησε εκτενώς και για την πρότασή του να φέρει στην Ευρωβουλή το πανευρωπαϊκό συνέδριο δυσλεξίας.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του και μιλώντας για το έργο του στην Ευρωβουλή είπε: «Κάποιος θα έλεγε ότι δεν έχω κάνει έργο στην Ευρωβουλή. Ή δεν έχουν ενημερωθεί ή έχουν άλλον σκοπό. Μία ευρωβουλευτής από την Ισπανία με κοίταξε έντονα, μου είπε “είσαι ηθοποιός, είσαι ο Σπύρος».

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε επίσης για το δέσιμο που έχει με τη μητέρα του και για τη σχέση του με την Εκκλησία: «Με τη μητέρα μου έχουμε καλές σχέσεις, μου έχει αδυναμία και όταν το είπα σε συνέντευξη, μου… την είπε. Έχω ουσιαστική σχέση με την εκκλησία, με πήγαινε από μικρό και ειδικά σε εκδρομές σε μοναστήρια».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» και έκανε λόγο για τη συνεργασία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου: «Με το “Είσαι το ταίρι μου” εγώ έχω καψούρα μεγάλη. Εκτός του ότι θέλω να ξαναδουλέψω με τη Βίκη, θέλω να ξαναδουλέψουμε ως Σωτήρης και Στέλλα. Με μεγάλη χαρά θα έκανα το “Είσαι το ταίρι μου” 20 χρόνια μετά».

αλεξης γιωργουλής