Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ειρηνη καραγιωργη

«Όπως δεν την είδαμε!» μας συστήνεται η Ειρήνη Καραγιώργη. Η επιτυχημένη ηθοποιός την οποία παρακολουθούμε στο ρόλο της Σαλώμης στην ομώνυμη κοινωνική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, μίλησε στο ant1live και αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο ξεκίνησε αρχικά σαν χόμπι και κατέληξε να το κάνει επάγγελμα. Μοιράστηκε τη χαρά που παίρνει από αυτό αλλά και τη χαρά που προσφέρει πίσω, καθώς και τις ωραίες αναμνήσεις που της χάρισε από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα.

  • Με ποια δραστηριότητα χαλαρώνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Στην πραγματικότητα έτσι όπως είναι σήμερα το πρόγραμμα μου ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος , σχεδόν ανύπαρκτος καμιά φορά. Αυτό όμως που με γεμίζει τα τελευταία χρόνια και ασχολούμαι με αυτό σε πολύ συχνή βάση είναι το μπλοκ μου. Το οποίο ονομάζεται My name is Mom. Το περιεχόμενο του αφορά κυρίως συμβουλές, ιστορίες, συνεντεύξεις για την μητρότητα μέσα από τα δικά μου μάτια. Είναι για όλες τις μανούλες εκεί έξω. Και φέτος επιτέλους μετά από πολλά χρόνια και πολλές προσπάθειες θα κάνω ένα όνειρο μου πραγμαιτκόητα. Το My name is Mom θα απκτήσει το δικό του e shop που θα ειδικευεται σε ρούχα εγκυμοσύνης. Με αγάπη και προσοχή διάλεξα ποιοτικά και λειτουργικά ρούχα εγκυμοσύνης. Στόχος μου κάθε μανούλα να νιώθει όμορφα διατηρώντας το στυλ και την προσωπικότητα της. Από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά και τους πρώτους μήνες μετά την γέννα.

ειρηνη καραγιωργη
  • Πώς προέκυψε η συγκεκριμένη ασχολία;

Ο λόγος που το δημιούργησα, ήταν η ανάγκη μου να μοιραστώ μέσα απ’ τα δικά μου μάτια ,τις δικές μου εμπειρίες ως νεαρή μαμά , τη δική μου καθημερινότητα. Να βοηθήσω άλλες κοπέλες που βίωσαν κάτι παρόμοιο. Κι ο ερχομός της δεύτερης μου κόρης μου έδωσε το κίνητρο. Και έτσι διάλεξα αυτό τον τρόπο για να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Να πω επίσης πως ο λόγος που ονόμασα το blog “mynameismomcy” είναι επειδή καμιά φορά ξεχνάω πως με λένε , αφού εδώ και πολλά χρόνια ακούω στο όνομα μαμά.

ειρηνη καραγιωργη
  • Πόσο χρόνο αφιερώνετε για αυτήν και πόσο συχνά;

Πλέον μαζί και με την υπόλοιπη ομάδα που δουλεύει πάνω σ αυτό, αφιερώνουμε χρόνο και συζητήσεις σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόμουνα.

ειρηνη καραγιωργη
  • Σε τι σας βοηθάει;

Με κάνει να νιώθω καλύτερος άνθρωπος, μέσα από αυτή την όμορφη ομάδα που δημιουργήσαμε με τις άλλες μανούλες, δίνω και παίρνω δύναμη για να προχωρήσω. Νιώθω πως δεν είμαι μόνη σ' αυτό το μοναδικό ταξίδι της μητρότητας.

  •  Έχετε κάποια ανάμνηση που συνδέεται με την αγαπημένη σας απασχόληση;

Πολλές όμορφες αναμνήσεις. Θα μοιραστώ μαζί σας δύο που μου έρχονται πολύ έντονα στο μυαλό. Η πρώτη ήταν όταν δημοσίευσα το πρώτο μου άρθρο. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη και εντελώς πρωτόγνωρο συναίσθημα. Αλλά θυμάμαι, ένιωσα περήφανη και συγκινημένη όταν πήρα μηνύματα από μανούλες που είχαν βιώσει παρόμοια και ήθελαν να με ευχαριστήσουν για την δύναμη και την θετικότητα που τους μετέδωσα. Το δεύτερο που έχω έντονα στο μυαλο μου είναι όταν επιτέλους ήρθε σπίτι η πρώτη παραγγελία. Έκλεγα από χαρά που επιτέλους θα έκανα το πρώτο μου βήμα σε ένα μεγάλο μου όνειρο.

ειρηνη καραγιωργη