Τηλεόραση Ραδιόφωνο
.κ

Ένα χρόνο σκληρής δουλειάς και αγαστής συνεργασίας σχολείου, σχολικής εφορίας και γονέων έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η νέα αίθουσα του 26ου δημοτικού σχολείου της Λεμεσού, είναι έτοιμη υποδεχτεί αύριο τους μαθητές της. 

Πρόκειται για μία νέα αίθουσα πλήρως ανακαινισμένη και πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει στους σχολικούς χώρους. 
Η νέα αίθουσα που ονομάστηκε Αγωγής Υγείας-Οικιακής Οικονομίας, είναι πλημμυρισμένη με αγάπη και χρώματα. 

«Μια αίθουσα φτιαγμένη με πολύ αγάπη και χρώμα για τα παιδιά του ΚΣΤ Δημοτικού σχολείου Λεμεσού. Επενδύοντας στην αίθουσα αγωγής υγείας επενδύουμε παράλληλα στο μάθημα αυτό το οποίο στόχο έχει να καλλιεργήσει στα παιδιά αξίες και δεξιότητες απαραίτητες για την επιτυχία και ευτυχία τους στη ζωή. Τέτοιες αίθουσες θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για όλα τα σχολεία της Κύπρου», ανέφερε η εκπαιδευτικός, Γεωργία Σολωμού.

Σύμφωνα με την εκπαιδευτικό Γεωργία Σολωμού, το όραμα της για μία νέα και πολύ διαφορετική αίθουσα διδασκαλίας, βρήκε ανταπόκριση αμέσως από τη διεύθυνση του σχολείου το οποίο σε συνεργασία με τον σύνδεσμο γονέων, εθελοντές και τη σχολική εφορία, γίνεται αύριο πραγματικότητα. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της σχολικής ευφορίας, Ντίνο Έλληνα, «έχει αναβαθμιστεί η αίθουσα οικιακής οικονομίας η οποία έχει μετατραπεί σε αγωγής υγείας και οικιακής οικονομίας στο 26ο δημοτικό σχολείο, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις δεξιότητες των παιδιών σε αυτό το σχολείο και να έχουμε μία καλύτερη υποδομή για τα παιδιά μας με πολλά χρώματα τα οποία θα προσφέρουν στα παιδιά ότι το καλύτερο για τις εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες» 

Ο εξοπλισμός αγοράστηκε από το σύνδεσμο γονέων του σχολείου, ενώ την ανακαίνιση ανέλαβε η σχολική εφορία σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Θωμά και τον καλλιτέχνη Άγγελο Ιωάννου, ο οποίος και επιμελήθηκε τα γκράφιτι.